Czy grillowanie to zajęcie tylko dla panów?
Moderator: wika001
-
- Początkujący
Re: Czy grillowanie to zajęcie tylko dla panów?
Absolutnie nie, grillowanie to zajęcie które z powodzeniem dotyczy także Pań jaki całych rodzin. Wystarczy tylko mieć odpowiednie do tego miejsce plus sprzęt w postaci grilla, co jest w sumie najważniejszą kwestią 

Myślę, że to zajęcie jak najbardziej rodzinne, jeżeli tylko Panie chcą brać w nim udział. 

-
- Początkujący
Ja jestem kobietą i bardzo lubie grillować, co prawda problemy z rozpalaniem czasem mam - ale do czego mamy mężczyzn...

Zdecydowanie nie tylko dla panów. ja za grillowaniem nie przepadam - co innego jedzenie przygotowanych potraw :d Ale za to moja żona jest mistrzem naszego grilla. U nas to ona rządzi przy tym urządzeniu. I może niech tak zostanie, póki wszyscy są zadowoleni
-
- Początkujący
To nie jest zajęcie tylko dla Panów.
-
- Początkujący
To nie jest w ogóle zajęcie dla panów. Grillować - tak jak gotować - powinny "baby"

A tam zajęcie dla panów. Wiadomo, faceci lubią grill, bo kojarzy się to z typowo męskimi spotkaniami przy mięsie i piwie, ale wcale tak nie jest.
Moim zdaniem nie, grillowanie to zajęcie dla każdego kto tylko ma na to ochotę. Nie rozumiem dlaczego miałoby być przeznaczone tylko dla panów.
U nas zawsze mężczyźni grillują przy okazjach i różnych grillach,
teraz kupiliśmy akcesoria i zastawy z Villeroy&Boch sklep internetowy i jak robimy grilla to pełen profesjonalizm i zastawa na stole
Miejsca w ogrodzie jest sporo nawet w deszczu uda się zrobić takie wydarzenie 
teraz kupiliśmy akcesoria i zastawy z Villeroy&Boch sklep internetowy i jak robimy grilla to pełen profesjonalizm i zastawa na stole

Nie ma zasady, czasami lepiej przy grillu sprawdzą się kobiety niż mężczyźni, to tylko kwestia tego czy ktoś lubi takie zajęcie 

Oczywiście, że nie - grillowanie jest dla wszystkich, to nieprawda, że tylko mężczyźni lubią grillować. Czasami kobiety nawet lepiej grillują od mężczyzn 

-
- Początkujący
Z tego co ja widzę i sam robię to panowie grilują najczęściej. Nie oznacza, że lepiej. Tak się jakoś złożyło - kobieta w kuchni a panowie na dworze.
Jak by ktoś potrzebował krzesła składanego to tu znajdzie fajne, i leżak plażowy tradycyjny też kupi
Jak by ktoś potrzebował krzesła składanego to tu znajdzie fajne, i leżak plażowy tradycyjny też kupi
To, że w większości mężczyźni grillują to nic nie znaczy, każdy może to robić bez względu na płeć 

-
- Początkujący
Pewnie, że nie ale u nas zawsze grilluje mąż 

Moim zdaniem zdecydowanie nie
grillowanie to uniwersalne zajęcie. Zdarzają sie też kobiety, które o niebo lepiej radzą sobie z grillowaniem.