Akcesoria Basenowe
Moderator: wika001
Re: Akcesoria Basenowe
Ostatnio po dość długich namysłach z żoną stwierdziliśmy, że w tym roku zdecydujemy się na akcesoria basenowe z Praktikera. Skoro nie widać różnicy między nimi, a renomowanymi produktami, to jaki jest sens przepłacać  Poza tym w tym sklepie nigdy nie mam problemów w sytuacji, kiedy oddaje jakiś produkt na gwarancji. Zwykle otrzymuje od razu nowy
 Poza tym w tym sklepie nigdy nie mam problemów w sytuacji, kiedy oddaje jakiś produkt na gwarancji. Zwykle otrzymuje od razu nowy 

- 
				Uszczelnianie_com_pl
- Początkujący 
Różnicy może nie być widać gołym okiem,natomiast chodzi tylko i wyłącznie o jakość tych akcesoriów i nad tym proponuje się skupić,zastanowić podczas ich wyboru.

- 
				maaaariusz
- Zainteresowany 
Takie fajne światełka posiadam i dają niesamowity efekt 

Na pewno przykrycie, poza tym drabinka i grzybek na chlor. Do tego oczywiście siateczka, by czyścić wodę.

Posiadanie własnego basenu to nie taka prosta sprawa.Trzeba się zaopatrzyć także w szereg akcesoriów - od siatki zabezpieczającej po boje dozujące chemię.A jeśli nie stać nas na fachowca,to potrzebne będą akcesoria do czyszczenia basenu.

Polecam wszystkim !

- andrzejkwiatek
- Zainteresowany 
Fajna sprawa z tymi światłami.

- 
				Torzeszerika
- Początkujący 
 - tutaj tak z ciekawości pokażę co znalazłem przypadkiem. Strasznie mi się takie pomysły podobają bo efekt niesamowity powstaje moim zdaniem
 - tutaj tak z ciekawości pokażę co znalazłem przypadkiem. Strasznie mi się takie pomysły podobają bo efekt niesamowity powstaje moim zdaniem Re: Akcesoria Basenowe
U mnie dobrze się sprawdzają akcesoria ( basen też ) z Abatec 
http://sklep.abatec.pl/ tera dokupiłem elektroniczny tester wody sprawdzajacy ph i poziom chlor, bo przy dzieciach boje sie przesadzić , fajnie sie sprawdza

http://sklep.abatec.pl/ tera dokupiłem elektroniczny tester wody sprawdzajacy ph i poziom chlor, bo przy dzieciach boje sie przesadzić , fajnie sie sprawdza
Ja wszelkie niezbędne akcesoria basenowe zamawiam na pool-design.pl . Jestem bardzo zadowolona z ich produktów.

Montujemy podobne lampy, tylko mocniejsze.Torzeszerika pisze:- tutaj tak z ciekawości pokażę co znalazłem przypadkiem. Strasznie mi się takie pomysły podobają bo efekt niesamowity powstaje moim zdaniem
Halogen 300w, zasilanie bezpieczne na 12V, transformator oddalony od basenu i zabezpieczony różnicówką. W ofercie też mamy ledy ale na razie je testujemy, biorą dużo mniej prądu ale też dużo słabiej świecą.
Są też takie fajne magnetyczne lampki, ładuje się je za pomocą ładowarki usb, wkładasz do wody i przyczepiają się do blachy basenu za pomocą magnesu. Na kilka godzin świecenia wystarczy, ciekawy bajer.
Co do transformatorów, to uważam, że firma https://www.egsystem.pl/ jest dobra w tej dziedzinie. Jeśli szukacie więc wysokiej jakości transformatorów, jak i profesjonalnych usług montażowych, to moim zdaniem powinniście zapoznać się z szczegółami ich oferty.

super wygląda taki basen, ale utrzymanie go pewnie sporo kosztuje kasy i pracy

kolorowe światełka będą super 

z takich akseroii to najbardziej uwielbiam tego typu jak w ty linku  najlepiej jeszcze z podstawką na picie i książkę, wtedy mogę i pół dnia spędzić w wodzie  super sprawa, oczywiście o ile masz dość duży basen a nie taki na jedną osobę.
 super sprawa, oczywiście o ile masz dość duży basen a nie taki na jedną osobę.