Pytanie do Pań: Jak powinien wyglądać zestaw ogrodniczki?
Moderator: wika001
Re: Pytanie do Pań: Jak powinien wyglądać zestaw ogrodniczki?
Hmm, na pewno warto nie powinno w nim zabraknąć profesjonalnych ogrodniczek.
ja dostalam od meza zestaw narzedzi cellfast do pielegnacji ogrodka malego, zeby moc dzialac bo sadze tam roznego rodzaju owoce czy warzywa, tez nie moze zabraknac motyki starej ale jarej!
-
- Początkujący
Zgadzam się , że narzędzia powinny być najlepszej jakości. Miałam wiele takich sytuacji w trakcie prac, gdy sprzęt po prostu sie psuł lub łamał. Nie ma na czym oszczędzać. Wykonuję różne prace w ogrodzie i bardzo to lubię. Potrzebnych jest wiele produktów, począwszy od rękawic ochronnych, motyczek, motyk, grabek , szpadli, konewek, sekatorów różnej wielkości, skończywszy na sprzęcie takim jak np. kosiarka. Polecam zrobić zakupy w moim ulubionym sklepie internetowym rolmarket, znalazłam tam wszystko co było mi potrzebne.
Ja osobiście polecam zapoznać się z kalendarzem prac w ogrodzie, który może nam ułatwić sprawę doboru niezbędnych narzędzi. Dzięki temu, jesteśmy w stanie określić co i kiedy powinniśmy przygotować.
Ja osobiście polecam zapoznać się z kalendarzem prac w ogrodzie, który może nam ułatwić sprawę doboru niezbędnych narzędzi. Dzięki temu, jesteśmy w stanie określić co i kiedy powinniśmy przygotować.