Silosy zbożowe

Zastanawiasz się gdzie kupić rośliny, akcesoria ogrodowe, narzędzia? Tutaj znajdziesz opinie na temat poszczególnych produktów i sklepów, a także będziesz mógł porównać ceny i znaleźć okazję.

Moderator: wika001

Jans
Aktywny
Aktywny
Kontakt:

Silosy zbożowe

Post autor: Jans »

Wybierając silosy na zboże, możecie zajrzeć do Buttimer. Uważam, że ich oferta może się również i wam przydać, jeśli szukacie profesjonalnych silosów na zboże.

adrianHello
Początkujący
Początkujący

Re: Silosy zbożowe

Post autor: adrianHello »

Dzięki, osobiście na pewno zajrzę.

Ciecior2341
Początkujący
Początkujący

Post autor: Ciecior2341 »

Ostatnio kupiłem silosy zbożowe w dobrej cenie i powiem Wam, że jest o wiele wygodniej składować tam zboże niż w stodole.

michalbora
Początkujący
Początkujący

Post autor: michalbora »

Wiadomo, że wiele wygodniej... Dużo drożej również. Wszystko ma swoje plusy i minusy.

Kodziarz
Początkujący
Początkujący

Post autor: Kodziarz »

Świetne silosy zbożowe udało mi się kupić z Buttimer, są bardzo pojemne i wytrzymałe. Teraz mają dobre ceny.

fire
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: fire »

O, dzięki za namiary. Planuję właśnie zakup silosu, będzie mi potrzebny ponieważ planuję w tym roku zwiększyć uprawę pszenicy ozimej. Pytanie na co głównie zwracać uwagę przy wyborze?

Karen
Początkujący
Początkujący

Post autor: Karen »

Ja zdecydowałem się na silosy stalowe od sprawdzonej firmy, działają na rynku od wielu lat i już są sprawdzeni przez wielu moich znajomych. Są znacznie lepsze od silosów żelbetowych . Stalowe silosy mają znacznie krótszy czas budowy i nadal są bardzo solidne.

BioArt
Aktywny
Aktywny

Post autor: BioArt »

Jeżeli poszukujesz silosów zbożowych to w pierwszej kolejności sprawdzić ich faktyczną jakość, tak bay potem nie być rozczarowanym. Jaki budżet tak generalnie możesz przeznaczyć na ten cel?

77Kamilos77
Początkujący
Początkujący

Post autor: 77Kamilos77 »

Najszybciej montaż silosów zbożowych zrobi wam skandtech :D Mają świetną ofertę i jako przedsiębiorca mogę polecić z czystym sumieniem.

ODPOWIEDZ