Pożyczka czy karta kredytowa
Moderator: wika001
Re: Pożyczka czy karta kredytowa
Ani jedno ani drugie, zdecydowanie lepiej byłoby nie kusić losu
ja też tak uważam, dlatego nie daję się naciągać na takie rzeczy.
Pożyczki prze internet w dzisiejszych czasach są tak naprawdę bezproblemowe, można je otrzymać już po kilku minutach od złożenia wniosku
Być może pomoże Ci któraś z porównywarek, osobiście polecam chwilowkionline.eu głównie ze względu na wygodę obsługi
ja chyba nie zdecydowałabym się na na ani jedno ani drugie.
-
- Początkujący
Nic z tych rzeczy.
ja nie widzę specjalnej różnicy, zarówno od jednego jak i drugiego należy się wystrzegać.
-
- Początkujący
Ja w razie wątpliwości co do pożyczek zawsze zerkam w sprawdzone miejsca - dużo wiedzy można zaczerpnąć
jak dla mnie to ani jedno ani drugie.
Pożyczka na raty to moim zdaniem najlepsza opcja ma bardzo ciekawą propozycję w tym zakresie.
ja si nie śpieszę do żadnych pożyczek ani kredytów, nie znoszę mieć gdziekolwiek jakichkolwiek zobowiązań.
Uważam, że pożyczka to lepsze rozwiązanie niż karta kredytowa. Za kartę wiecznie cos mi odciagają, a pozyczka to wiadomo od samego poczatku ile ma kosztować, rata jest ustalona. Czytałam własnie o takich pozyczkach tzw. chwilówki. Koszty nie sa juz tak wysokie jak kiedyś.
To wszystko prowadzi tylko i wyłącznie do spirali kredytowej. Wiecie co to? Jeśli nie to poczytajcie o spirali kredytowej. Nie warto pożyczać żadnych pieniędzy bo bardzo szybko może się to na Was zemścić.
Nie korzystałam nigdy z karty kredytowej. Najlepsza firma pożyczkowa z jakiej do tej pory korzystałam to provema credit, mają niewiele formalności, pieniądze są bardzo szybko na koncie, no i wiemy dokładnie ile pieniędzy musimy zwrócić. Uczciwa firma.
W dzisiejszych czasach wiele osób boryka się różnymi problemami finansowymi, dlatego mogę Wam polecić rozwiązanie, z którego sam skorzystałem. Pożyczka przez internet jest to bardzo wygodne rozwiązanie, które może naprawdę pomóc w wielu krytycznych sytuacjach.