Kosiarki, podkaszarki, sekatory, odkurzacze do liści, wertykulatory, pilarki, itp. Dział poświecony narzędziom ? ich wyborowi i ich wykorzystaniu w ogrodzie, od prac ziemnych, przez pielęgnację trawnika, drzew, krzewów i kwiatów do akcesoriów ułatwiających utrzymanie porządku w ogrodzie ? i wiele innych.
Produktem przez Nas oferowanym jest sama nakładka. Idealnie dopasowuje się do każdej taczki zarówno ogrodowej (z zaokrąglonym rantem) jak i budowlanej.
Dzięki nakładce zwiększamy pojemność naszej taczki nawet o 300%. Skracamy swój czas pracy w ogrodzie przewożąc za jednym razem więcej produktów takich jak
- skoszona trawa (sucha i mokra)
- liście
- siano
Cenowo nie wydaje się być droga,wiec śmiało można się zastanowić nad taką taczką,dla mnie oczywiście główne znaczenie ma jakość wykonania oraz praktyczność. Bez dobrej taczek i nie sposób pracować w ogrodzie.
Ciekawe, nigdy z czymś takim się nie spotkałam.
Póki co szukam samej taczki. Szukałam jakichś podpowiedzi co do wyboru i trafiłam tu.
Ta przedłużka wydaje się ciekawa, ale najpierw i tak muszę wybrać taczkę.
Myślicie, że ta będzie ok: http://ogrodosfera.pl/taczka-ogrodowa-loadgo ? No i czy ta przedłużka w razie czego będzie do niego pasowała?
Taczka fajnie się prezentuje,ale nie wiem czy jest praktyczna na tej wyższej wysokości i czy faktycznie da się przewieźć więcej rzeczy. Cenowo przedstawia się to różnie,nawet ponad 200zł.