mogę ja prznieść gdzie chcę, jest lekka i nie potrzebuje impregnacji

trafiłem na porządnego producenta spod Łodzi - firma Vika ze Zgierza
http://vika.pl/produkty/namioty-ogrodowe/
solidna konstrukcja, chroni przed deszczem jak należy, polecam bardzo
Moderator: wika001

oczywiście murarza mam znajomego, koszty też nie są dla mnie jakoś super znaczące
 oczywiście murarza mam znajomego, koszty też nie są dla mnie jakoś super znaczące 
 Bardziej mi to się razem łączy niż metal, który wygląda jakoś tak sztucznie. Ale prawda jest taka, że jeśli kupicie gotową altanę, a drewno nie będzie przygotowane prawidłowo, to nawet pomimo dbałości o drewno długo się nią nie nacieszycie, bo drewno zwyczajnie spruchnieje. To się stało z moją huśtawką ogrodową. Sąsiad zamiast gotowej sam sobie przygotował deski i zbił huśtawkę i stoi już kilka lat dłużej od mojej.
 Bardziej mi to się razem łączy niż metal, który wygląda jakoś tak sztucznie. Ale prawda jest taka, że jeśli kupicie gotową altanę, a drewno nie będzie przygotowane prawidłowo, to nawet pomimo dbałości o drewno długo się nią nie nacieszycie, bo drewno zwyczajnie spruchnieje. To się stało z moją huśtawką ogrodową. Sąsiad zamiast gotowej sam sobie przygotował deski i zbił huśtawkę i stoi już kilka lat dłużej od mojej. Bardziej mi to się razem łączy niż metal, który wygląda jakoś tak sztucznie. Ale prawda jest taka, że jeśli kupicie gotową altanę, a drewno nie będzie przygotowane prawidłowo, to nawet pomimo dbałości o drewno długo się nią nie nacieszycie, bo drewno zwyczajnie spruchnieje. To się stało z moją huśtawką ogrodową. Sąsiad zamiast gotowej sam sobie przygotował deski i zbił huśtawkę i stoi już kilka lat dłużej od mojej.
 Bardziej mi to się razem łączy niż metal, który wygląda jakoś tak sztucznie. Ale prawda jest taka, że jeśli kupicie gotową altanę, a drewno nie będzie przygotowane prawidłowo, to nawet pomimo dbałości o drewno długo się nią nie nacieszycie, bo drewno zwyczajnie spruchnieje. To się stało z moją huśtawką ogrodową. Sąsiad zamiast gotowej sam sobie przygotował deski i zbił huśtawkę i stoi już kilka lat dłużej od mojej.