Świąteczna choinka
Moderator: wika001
Świąteczna choinka
Dziś trudno wyobrazić sobie Święta Bożego Narodzenia bez choinki. Choć mają coraz silniejszą konkurencję w postaci... Świąteczna choinka >>
Redakcja
-
Flowers Polska
- Początkujący

w tym roku jednak sztuczna, na portalu e-mieszkanie.pl już znalazłam inspirację na ozdoby, a choinkę też zamówiłam przez internet mam nadzieję, że będzie jak na zdjęciu, jeśli nie to jest czas poszukać czegoś innego. pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2016, 15:59 przez Betty-K, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Świąteczna choinka
Ja też stawiam w tym roku raczej na sztuczną choinkę.
-
magdalena47709
- Początkujący

Choinkę najlepiej szukać na targach, bo od razu wiadomo jak wygląda. Ja jedynie zakupiłam na balkon lampki w kształcie choinek w różnych kolorach. Łatwe do rozłożenia i niedrogie
Targi to rzeczywiście dobre miejsce, chociaż ja w tym roku postawię chyba na sztuczną.
Co roku stawiam na sztuczną. Niestety w okresie świątecznym jest masa roboty, nie chcę zaniedbywać drzewka.
- alechoinka
- Początkujący

- Kontakt:
jeśli ktoś ma ochotę na żywą choinkę to najlepiej od leśnictwa lub z całorocznej szkółki, mieliśmy przypadki, że po Świętach do nas zgłaszali się Klienci po choinki, ponieważ choinka "z targu" od razu padła, a dzieci chcą mieć jeszcze choinkę
Sklep internetowy AleChoinka!
A może w tym roku pomyśleć o jakiejś choinkowej wariacji
Kilka fajnych pomysłów na oryginalne choinki - http://regiodom.pl/portal/wnetrze/dekor ... ki-zdjecia
A tak całkiem serio, to u nas w domu zawsze tylko świeża choinka - żadne inne drzewko nie tworzy takiego nastroju. Można wysadzić choinkę kupioną w donicy - ale jest jeden warunek, drzewko to musi by c uprawiane w pojemniki od sadzonki. Polecam fajny materiał, pomocny przy puknie świątecznego drzewka - http://regiodom.pl/portal/ogrod/rosliny ... w-doniczce
A tak całkiem serio, to u nas w domu zawsze tylko świeża choinka - żadne inne drzewko nie tworzy takiego nastroju. Można wysadzić choinkę kupioną w donicy - ale jest jeden warunek, drzewko to musi by c uprawiane w pojemniki od sadzonki. Polecam fajny materiał, pomocny przy puknie świątecznego drzewka - http://regiodom.pl/portal/ogrod/rosliny ... w-doniczce
Budowanie twórcze jest 
Bez żywej choinki nie ma świąt - przynajmniej u mnie
Lubię jak w domu pachnie choinką, pierniczkami i potrawami świątecznymi
W tym roku chyba pójdę na łatwiznę i zamiast pchać się po choinkę na drugi koniec miasta zamówię ją z choinkapoddrzwi.pl. Dostarczają drzewka pod dom więc nie trzeba tracić czasu ani paliwa. Zastanawiam się tylko jak w tym roku przystroić drzewko. Z tego co widziałam wybór ozdób jest ogromny.
Lubię jak w domu pachnie choinką, pierniczkami i potrawami świątecznymi
A ja mam pewne wątpliwości co do zamawiania choinki przez internet - bez wcześniejszego zobaczenia drzewka. Skąd wiadomo, czy będzie ono strzeliste, czy rozłożyste? Później może być problem z ustawienie go w miejscu, które możemy przeznaczyć na świąteczne drzewko.Zami pisze:Bez żywej choinki nie ma świąt - przynajmniej u mnie![]()
Lubię jak w domu pachnie choinką, pierniczkami i potrawami świątecznymiW tym roku chyba pójdę na łatwiznę i zamiast pchać się po choinkę na drugi koniec miasta zamówię ją z choinkapoddrzwi.pl. Dostarczają drzewka pod dom więc nie trzeba tracić czasu ani paliwa. Zastanawiam się tylko jak w tym roku przystroić drzewko. Z tego co widziałam wybór ozdób jest ogromny.