Doniczki
Moderator: wika001
Re: Doniczki
w marketach budowlanych 

największy wybór doniczek jest w marketach typu castorama
-
- Początkujący
Kupuje na allegro.
-
- Aktywny
Doniczek czy generalnie artykułów do swojego ogrodu można śmiało poszukać w dobrych sklepach internetowych gdzie będzie zdecydowanie taniej,w dalszym ciągu promocje trwają także u nas,zapraszamy:)
Ja też kupuję przez internet, możecie zaglądnąć na www.domelo.pl tam mają dużo ciekawych rzeczy 

Ana
W OBI mają świetny wybór donic i doniczek ogrodowy, tarasowych i do mieszakań
W OBI mają świetny wybór donic i doniczek ogrodowy, tarasowych i do mieszkań. Szczególnie polecam ratanowe i antracytowe
W Praktikerze chciałem ostatnio kupić donice do wyjścia z tyłu domu i niestety nie polecam, widać było ewidentne uszczerbki i poza tym drogo tam.
Donice rattanowe tego typu: http://gockowiak.pl/allegro/doniczki/ma ... e_mini.JPG
Były niestety całe pogniecione i porysowane (że zostały białe ślady).
Były niestety całe pogniecione i porysowane (że zostały białe ślady).
Najczęściej doniczki kupuje w ogrodniczym takim jak obi albo leroy merlin ale sa też sklepy internetowe które sprzedają takie rzeczy tylko to jest potem problem z odsyłaniem jak wyślą nie taką jak trzeba więc wolę kupować w sklepie stacjonarnym.
Też właśnie szukam fajnych doniczek i na razie na homebooku udało mi się najfajniejsze widzieć:)
ja znalazłam na internecie sklep domelo.pl i ogólnie wszystko zamawiam w necie i nigdy nie miałam problemów 

Ana