Jakie kwiatki trzymacie w doniczkach?
Moderator: wika001
Re: Jakie kwiatki trzymacie w doniczkach?
Tylko kaktusy;p
-
- Zainteresowany
- Kontakt:
Może łatwiej byłoby zapytać które kwiaty trzymamy nie w doniczkach,bo myślę ze zdecydowana większość będzie właśnie w nich,pomijam te typowo do ogrodu kiedy jednak potrzebują większej przestrzeni.
ja mam obecnie kilka storczyków (uwielbiam je), kaktusy i dużą paprotkę. ale już się rozglądam za nowymi roślinkami 

Ja w tym momencie mam tylko storczyki. Podobają mi się drzewka bonsai i może niedługo kupię sobie pierwsze
Mam tylko nadzieję, że podołam pielęgnacji.

Zadbajcie, aby rośliny wyglądały dobrze.
Bogata gama kolorów sprawia, że z pewnością dopasujesz doniczki marki Hagsen do swojego wnętrza. Wejdź na www.hagsen.pl lub na sklep internetowy www.domelo.pl

Bogata gama kolorów sprawia, że z pewnością dopasujesz doniczki marki Hagsen do swojego wnętrza. Wejdź na www.hagsen.pl lub na sklep internetowy www.domelo.pl

Ana
Mój kaktusik, który cały czas kwitnie hmmm i jak go przesadzić 

Ana
W okrągłych donicach posiadam storczyki Phalaenopsis - pięknie się prezentują przy dębowym parkiecie.
W okrągłych donicach posiadam storczyki Phalaenopsis - pięknie się prezentują przy dębowym parkiecie.
-
- Początkujący
Staram się mieć różne kwiaty, ale moje ulubione to bluszcze, grubosze, fiołki, różaneczniki i oczywiście dużo ziół.
- wagner-kasia
- Zainteresowany
Ja uwielbiam fiołki. Swoim znajomym też często daje je w prezencie. Kupuje w http://kwietnik.com.pl bo za każdym razem mogę kupić inny rodzaj, a ceny zawsze kuszące 

- wagner-kasia
- Zainteresowany
Ja uwielbiam fiołki. Swoim znajomym też często daje je w prezencie. Kupuje w http://kwietnik.com.pl bo za każdym razem mogę wybrać inny rodzaj, a ceny zawsze kuszące 

Śnieżno białe hortensje w donicach na tarasie.
-
- Początkujący
- Kontakt:
ja kupiłam ostatnio takie ekskluzywne donice