Polbruk Napoli
Moderator: wika001
Polbruk Napoli
Witam.Bardzo proszę o opinie o kostce Napoli z Polbruku.
Planuję położenie 120m podjazdu oraz chodnika z Napoli postarzana lub płukana.
Kostka jest dość droga ,więc wasze opinie będą bardzo przydatne.
Jeżeli ktoś może przesłać fotki to będę wdzięczny.
Pozdrawiam
Planuję położenie 120m podjazdu oraz chodnika z Napoli postarzana lub płukana.
Kostka jest dość droga ,więc wasze opinie będą bardzo przydatne.
Jeżeli ktoś może przesłać fotki to będę wdzięczny.
Pozdrawiam
Re: Polbruk Napoli
Niemalże identyczna jak kostka Bruk Betu - Ateny.
Nie wiem skąd jesteś, a to ważne przy kostce brukowej, ale może warto jeszcze ten drugi wariant wziąć pod uwagę?

Nie wiem skąd jesteś, a to ważne przy kostce brukowej, ale może warto jeszcze ten drugi wariant wziąć pod uwagę?

-
CebuleKwiatowe
- Aktywny

Obydwa warianty są ciekawe a jakość na wysokim poziomie,więc faktycznie czemu nie,może podaj jaki budżet chcesz przeznaczyć na ten cel i wtedy doradzimy coś sensownego:)
Pozostaje jeszcze sprawa wyboru wzoru, wspomniana wyżej przeze mnie kostka posiada różne warianty kolorystyczne i można je łączyć na całkiem sporo sposobów, również łączyć różne ułożenia. Taka kostka.CebuleKwiatowe pisze:Obydwa warianty są ciekawe a jakość na wysokim poziomie,więc faktycznie czemu nie,może podaj jaki budżet chcesz przeznaczyć na ten cel i wtedy doradzimy coś sensownego:)
Mniej więcej każda z firm oferuje to samo, wybierz to co Ci się bardziej podoba
W Bruk Becie można w okazyjnej cenie do zamówienia dostać projekt podjazdu, więc jeśli autor nie posiadałby to lepiej jednak model Ateny + projekt podjazdu. W dużych zamówieniach to jest on nawet za darmo.adsonga91 pisze:Mniej więcej każda z firm oferuje to samo, wybierz to co Ci się bardziej podoba
Super sprawa.