Marzysz o ogrodzie zimowym, a nie wiesz jak go zaprojektować? W tym dziale znajdziesz informacje na temat projektowania i wykonania ogrodu zimowego, jego aranżacji i utrzymaniu. W dziale także informacje o wyborze i pielęgnacji roślin do ogrodów zimowych.
Całkiem fajny pomysł, w sumie jakbym miała do dyspozycji taki dach, też bym się pokusiła o stworzenie na nim czegos wyjątkowego.... Póki co skupiłam się jednak na projektowaniu ogrodu
zimowy ogrod to fajna sprawa ale tak jak mowi jeden z 1 postow w lato za cieplo, a w zimę za zimno. Moim zdaniem lepiej zainwestować te pieniądze w zwykły ogród w którym wiosna i latem będziesz non stop przebywac
Znalezienie dobrego niedrogiego wykonawcy to podstawa. Mi poszukiwanie kogoś kto zrobi dla mnie taki japoński ogród zajęło mnóstwo czasu, aż ktoś nie polecił mi gracja.cieszyn.pl
Warto było czekać. To profesjonaliści w każdym calu.
To jest bardzo dobry pomysł. Ja u siebie też chciałbym mieć coś takiego. Wiem że takie ogrody projektują niektóre firmy. Sam chyba nie dał bym rady wykonać i zaprojektować właśnie taki ogród.
Brzmi ciekawie Ja niedawno robiłem taki tradycyjny, drewniany ogród. I wygląda naprawdę dobrze, poza tym miło się w nim czas spędza. O takim na dachu nie myślałem wcześniej. U nas firma cambria się tym zajmowała, może taki na dachu też byliby w stanie zrobić, warto zapytać.
Witam, ostatnio realizowaliśmy dokładnie taki pomysł jak Pani
Właściciel też miał obawy, że może wyglądać jak "szklarnia", finalnie rozwialiśmy jego wątpliwości zapewniając uśmiech zadowolenia
Chętnie udzielimy odpowiedzi na wszystkie pytania oraz rozwiejemy każdą wątpliwość.
Zapraszamy do kontaktu +12 270 82 15 lub poprzez stronę http://www.przybylski.net.pl
fajnie to wygląda, jak z wytrzymałością na nawałnice? Jest możliwość zrobienia takiej konstrukcji wysokiej na 2 piętra tylko, że metalowej? Brakuje mi tarasu i tak się zastanawiam czy można by jakoś dokleić do domu coś takiego =) tylko boje się, że drewniane będzie za słabe.