Gdzie kupić rękawice do pracy w ogrodzie?
Moderator: wika001
Gdzie kupić rękawice do pracy w ogrodzie?
Witam wszystkich. Planujemy zadbać na lato o nasz ogródek, jest dość spory. Gdzie najlepiej kupować sprzety, rekawice do takich prac?
Kolega mówił że kupuje w glovexie ale ona budowlanką sie zajmuje.

Kolega mówił że kupuje w glovexie ale ona budowlanką sie zajmuje.
Re: Gdzie kupić rękawice do pracy w ogrodzie?
ogarnij sobie narzedzianonstop.pl tam masz nie tylko ubrania robocze i bhp ale też i duży wybór narzedzi, wszystkiego czego trzeba Ci w ogrodzie

- 
				barteksmolinski
- Początkujący 
W kadym sklepie ogrodniczym mozna kupic rekawice.

Ja zawsze kupuję w marketach budowlanych.

Akurat jeżeli chodzi o kupno rękawic do pracy to nie będzie z tym większego problemu,  wystarczy poszukać w dobrych sklepach internetowych z artykułami, odzieżą do ogrodu gdzie na pewno coś znajdziesz i dodatkowo zawsze możesz liczyć na niższe ceny.

Możecie sprawdzić również tego typu bluzy robocze. Według mnie oferta może przydać się również i wam, więc sprawdźcie sobie szczegóły dostępnych u nich artykułów bhp.

- 
				RSzmicio_pl
- Początkujący 
Możesz poszukać na aukcjach czy w sklepach internetowych. Jezeli chcesz osobiście przymierzyć takie rękawice to dobrym pomysłem będzie wizyta w sklepie stacjonarnym najlepiej takim, który zajmuje się ogrodnictwem.

- 
				mZakupy_Monika
- Początkujący 
Zobaczcie sobie promocje w naszej apce mzakupy  Łatwo znaleźć fajne promocje na sprzęt ogrodniczy
 Łatwo znaleźć fajne promocje na sprzęt ogrodniczy 

Witam Wszystkich na forum  akurat w kwestii rękawic do pracy w ogrodzie czy pozostałych artykułów, to faktycznie warto poszukać ich w dobrych sklepach internetowych gdzie teraz jesienią natrafisz na wiele promocji i rabatów.
 akurat w kwestii rękawic do pracy w ogrodzie czy pozostałych artykułów, to faktycznie warto poszukać ich w dobrych sklepach internetowych gdzie teraz jesienią natrafisz na wiele promocji i rabatów.

akurat w kwestii rękawic do pracy w ogrodzie czy pozostałych artykułów, to faktycznie warto poszukać ich w dobrych sklepach internetowych gdzie teraz jesienią natrafisz na wiele promocji i rabatów.
 akurat w kwestii rękawic do pracy w ogrodzie czy pozostałych artykułów, to faktycznie warto poszukać ich w dobrych sklepach internetowych gdzie teraz jesienią natrafisz na wiele promocji i rabatów.Re: Gdzie kupić rękawice do pracy w ogrodzie?
Zgadza się, zarówno rękawic, odzieży roboczej jak i pozostałych akcesoriów możesz śmiało szukać w dobrych sklepach internetowych, gdzie bez problemu znajdziesz wszystko w niższej cenie.

- 
				Ogrodzenia-brygada99
- Początkujący 
Zgadza się zakup rękawic do ogrodu to żaden problem podobnie jak pozostałych akcesoriów, narzędzi itd. Teraz są naprawdę ciekawe promocje w sklepach internetowych, warto tam poszukać.

W sklepach ogrodniczych? Nie powinno być to raczej żadnym problemem.

ja rękawicę na początku sezonu kupuje w LeroyMerlin. Tzw Wampirki kosztują ok 10 złoty za 10 par. Spokojnie starcza mi na cały sezon

ja rękawicę na początku sezonu kupuje w LeroyMerlin. Tzw Wampirki kosztują ok 10 złoty za 10 par. Spokojnie starcza mi na cały sezon