Kwiaty do łazienki
Moderator: wika001
Re: Kwiaty do łazienki
a u nas w łazience zagościło drzewko szczęścia, i chyba dobrze się tam czuje bo jest coraz większe;) nawet nie pamiętam skąd się u nas wzięlo.... chyba znajomym zawadzało w domu i zarządzili szybką ewakuację niechcianego lokatora:D
Łazienka powinna być funkcjonalna i prosta, po co robić z niej jakąś dżunglę 

-
- Początkujący
- Kontakt:
Ja myślę, że jeśli roślinka pasuje do reszty kompozycji i odpowiadają jej wilgotne warunki, to jak najbardziej może zostać elementem dekoracyjnym w naszej łazience.
Ja mam okno w łazience i pasują mi tam kwiatki to czemu nie
ja w tej chwili mam fiołki, jakiś czas temu je tam postawiłam i naprawdę ładnie wyglądają.

Kwiaty w łazience? Dziwne rozwiązanie.
Zrozumiem to tylko, gdy ktoś planuje sobie łazienkę w drewnie.
Zrozumiem to tylko, gdy ktoś planuje sobie łazienkę w drewnie.
A jakie polecacie kwiatki zywe do łazienki, ale zaznaczam że nie mam okna w łazience:(
Ja mam w łazience kilka kwiatków, ale muszę bardzo o nie dbać, zresztą jak o wszystkie kwiaty. Kupuję sobie narzędzia secret jardin do pielęgnacji kwiatów i dzięki temu moje kwiaty są bardzo zadbane
zazdroszczę tym co mają łazienki z oknami też bym bardzo chciała mieć kwiatki w łazience bo dodają dużego uroku, a jeżeli mam polecać kwiatki w łazience to myślę że najładniej będą wyglądać storczyki cudne kwiatki 

-
- Aktywny
Nie każdy kwiat wytrzyma w łazience,gdzie raz że jest ciepło a dwa mamy zdecydowanie wyższą wilgotność,pamiętajmy o tym. Ja również nie posiadam kwiatów w swojej łazience.
ja mam teraz storczyki miniaturki, a dawniej miałam dużego kaktusa i bez problemu wytrzymał i piękny był
Nie mam doświadczenia w tym temacie. Kwiaty w łazience to nie mój styl.
- Bartlomiej0
- Początkujący
U mnie ciężko by było z kwiatami w łazience, coś czuje, że tylko aloes by się przyjął.
Chroń język swój przed złymi słowami.
Aloes jak najbardziej, może kaktusy? Albo bonzai?
Łatwiej jest wielbłądowi przejść przez ucho igielne, niż bogatemu wejść do królestwa niebieskiego.
Kaktusy pasuja wszędzie