Taniej na zime.
Moderator: wika001
-
SztaszekRa
- Początkujący

Re: Taniej na zime.
No niby racja.
Zamierzasz odświeżać działkę? Jeśli tak to znam ciekawy sposób na świetną trwae po zimie chyba nawet tutaj na forum jest coś o tym.
Zamierzasz odświeżać działkę? Jeśli tak to znam ciekawy sposób na świetną trwae po zimie chyba nawet tutaj na forum jest coś o tym.
Tak. chcę trochę pościnać drzew. Przekopać dawno nie przekopywałem. Chwasty wyrwać. Ogólnie zrobić ją na bóstwo by więcej przyjemności było z odpoczywania tam.
-
SztaszekRa
- Początkujący

No oby Ci ta ambicja nie zniknęła. Przekopywanie to ciężka robota. Szczególnie jak dawno się tego nie robiło.
Pamiętam jak otrzymałem działkę w spadku i wszystko po swojemu zacząłem robić. Wiele drzew poooszło. Głównie dlatego bo cień był i mniej zbierania liści.
Ogólnie brzydko wyglądają działki zagęszczone. im więcej się zrobi na działce i ciężej tym lepiej
Pamiętam jak otrzymałem działkę w spadku i wszystko po swojemu zacząłem robić. Wiele drzew poooszło. Głównie dlatego bo cień był i mniej zbierania liści.
Ogólnie brzydko wyglądają działki zagęszczone. im więcej się zrobi na działce i ciężej tym lepiej
Ja mam w planie zrobić oczko wodne, ale trochę boje się o komary i różne takie...
-
SztaszekRa
- Początkujący

Taki z rybami? A to trzeba karmić i pielęgnować. Odradzam chyba, ze masz długi zapał : )
No jeszcze zobaczę, ale zbiorniczek wodny chciałbym mieć to daje taki urok działce 
Tylko pierw mówię potrzebuję narzędzi. Piła do drzew, łopaty by to cholerstwo przekopać...
No sporo roboty mnie czeka, ale jeszcze trochę czasu
Tylko pierw mówię potrzebuję narzędzi. Piła do drzew, łopaty by to cholerstwo przekopać...
No sporo roboty mnie czeka, ale jeszcze trochę czasu
-
SztaszekRa
- Początkujący

najpierw załatw obowiązki dnia codziennego na działce a później takie 
Ja to kupowałem z firmy Proline trochę narzędzi i całkiem fajne np taka łopata z włókna szklanego niby lekka, ale mocna jak diament
To Ci mogę polecić.
Z Pił mechanicznych Ci nie pomogę bo się nie znam : /
Ja trułem drzewa a później siekierą dobijałem <:
Ja to kupowałem z firmy Proline trochę narzędzi i całkiem fajne np taka łopata z włókna szklanego niby lekka, ale mocna jak diament
Z Pił mechanicznych Ci nie pomogę bo się nie znam : /
Ja trułem drzewa a później siekierą dobijałem <:
Sprawdzę na pewno : ) dzięki
Otruć drzewo? Da się?
Otruć drzewo? Da się?
-
SztaszekRa
- Początkujący

Oczywiście
Trzeba umieć i znać. Więcej na priv bo nie wiem czy to legalne.
-
adambalek21
- Początkujący

- Kontakt:
Dużo taniej nie będzie ale zawsze jakaś oszczędność 
Na zimę warto jedynie zaopatrzyć się w szereg artykułów do ogrodu w tym narzędzia bo ceny będą niższe,np tera zw styczniu kiedy to możemy liczyć na rabaty i wyprzedaże.
Właśnie też jestem po ekscesach z oczkiem wodnym i warto zaopatrzyć się w taśmy Zimex Scapa do izolacji i szybkie ratowania połączeń mat.
-
DlaPilarzy.pl
- Zainteresowany

Jeżeli chodzi o ceny,to faktycznie zamawiając coś poza sezonem,możemy liczyć na promocje i rabaty dotyczące artykułów i narzędzi ogrodniczych,zapraszamy na nasza stronę DlaPilarzy.pl