Grill ale jaki?
Moderator: wika001
-
alababa32167
- Początkujący

- Kontakt:
Re: Grill ale jaki?
Jednak mnie interesuję taki prawdziwy, rzućcie jakieś marki!
-
alababa32167
- Początkujący

- Kontakt:
Jednak mnie interesuję taki prawdziwy, rzućcie jakieś marki!
przejdź się do ikei albo castoramy i wszystko powyżej 300 stów powinno być dobre
Polecam obejrzeć "5 sposobów na..." na youtube, chłopaki mają całkiem ciekawe pomysły na grilla.
Wg mnie gazowy najlepszy np. Broil King.. Miałem węglowy ale to już przeżytek, gazowe są zdrowsze i łatwiejsze w obsłudze. Słyszałem, że można teraz wygrać grill Broil Kinga w konkursie, trzeba wysłać filmik jak walczysz ze starym grillem na broilking.pl
My kupiliśmy w sumie grill przy okazji urządzania mieszkania. Postawiliśmy po prostu na klasyczny, przenośny.
My kupiliśmy w sumie grill przy okazji urządzania mieszkania. Postawiliśmy po prostu na klasyczny, przenośny.
-
Twojciech83
- Początkujący

- Kontakt:
a może grill elektryczny? działa od razu, łatwo się czyści, zajmuje mało miejsca
Tomasz Wojciechowski
-
majster_pan
- Początkujący

Gazowy gril to jakoś do mnie nie przemawia. Wolę porządny węglowy - jestem bardziej tradycjonalistą.
Staram się żyć pełnią życia
czy ktoś może wymienić zalety i wady każdego z rodzaju grilla (węglowy, gazowy elektryczny)?
każdy coś mówi i zachwala, ale nie podaje co jest ich zaletą...
czym kierować się przy wyborze grilla?
każdy coś mówi i zachwala, ale nie podaje co jest ich zaletą...
czym kierować się przy wyborze grilla?
Nie przepadam za grillami gazowymi czy elektronicznymi, ponieważ smak przyrządzanych na nich potraw nie jest jednak taki jak na tradycyjnym grillu węglowym.
ja kupiłem taki: http://www.taniutko.pl/grille/145-grill ... &results=1
wygląda na porządny
w cieplejszy weekend wypróbuję i napiszę:) na razie jestem zadowolony:)
wygląda na porządny
Pewnie na ten sezon kupię grill elektryczny i koniec z kupowaniem węgla. Wszyscy na spotkaniu dobrze sie bawią, a ty stój przy palenisku 
Pewnie na ten sezon kupię grill elektryczny i koniec z kupowaniem węgla. Wszyscy na spotkaniu dobrze sie bawią, a ty stój przy palenisku