Kostak brukowa jaka ?
Moderator: wika001
Kostak brukowa jaka ?
Cześć co powiecie na taką kostke brukową ???? Cena dobra http://www.pomtech.pl/kostka-brukowa-terraton.htm . Prosił bym o szybką dopowiedz
zda się ?

-
- Początkujący
Re: Kostak brukowa jaka ?
Nie lepiej położyć kostkę kamienną ?? Bardziej współgra z otoczeniem a cena nie za wysoka
Kostki granitowe są faktycznie lepsze od betonowych, ale nie każdy lubi wertepy. Osobiście wolę beton elegancko przycięty na równą powierzchnię. Lepiej się po takim czymś wjeżdża do garażu, a dzieciaki na trzykołowych rowerkach to w ogóle nie strawią granitu. Nawet drobna kostka ze żwirem jest o niebo lepiej dostosowana do takich warunków niż granit.
Według mnie kostka granitowa jest jak najbardziej na czasie. Do tego jest bardzo funkcjonalna.
Dołożyłbym jeszcze pare roślin do tego tarasu, aby było bardziej przyjaźnie i zielono

- Kontakt:
Ja mam coś takiego, tylko w takim mixie kolorystyczny, harmonijnie się zlewającym. Sprawdza się, sporo lat już funkcjonuje, codziennie przejeżdża po niej samochód i żadne uszkodzenia się nie wdały, więc dobra opcja.
Dla mnie nie ma czegoś takiego jak na czasie czy nie na czasie. Liczy się design, jasna sprawa, ale z powodów praktycznych o których wspomniałem wcześniej dla niejednej osoby lepszym wyborem będzie kostka betonowa, tym bardziej jak mówiłem można dostać taki bruk, który da sobie radę na miarę granitu.Karol41 pisze:Według mnie kostka granitowa jest jak najbardziej na czasie. Do tego jest bardzo funkcjonalna.
Dołożyłbym jeszcze pare roślin do tego tarasu, aby było bardziej przyjaźnie i zielono![]()
- Kontakt:
Wygląda to na bardzo drogi interes.
-
- Zainteresowany
Wygląda to conajmniej dziwnie. Jakoś sobie nie wyobrażam kostki na podjeździe akurat w takim kolorze..
no kolorowa to na pewno nie, pod domem musi byc dostojnie i z klasą a nie jarmark jakiś 

E tam... kolorowo rób
ja lubie czasami jarmark 

nie no podjazd to pierwsze co sie widzi wjeżadzając na posesje i trzeba taki podjazd zaprojektowac tak zeby robiło wrażenie 

Pytanie jakie wrażenie
dobre czy złe 

tylko i wyłacznie dobre 

-
- Początkujący
- Kontakt:
Libet według mnie najlepszy 

a co masz na podjeździe?? Libet spoko ale ja jednak wybrałabym Pozbruk