Kosiarka elektryczna
Moderator: wika001
Kosiarka elektryczna
Zastanawiam się nad zakupem tej kosiarki akumulatorowej AL-KO. Co wy na to?

- 
				Kaspianmazur
- Początkujący 
Re: Kosiarka elektryczna
Jeśli masz środki pieniężne to lepiej już kupić coś droższego a z lepszego materiału i z większa mocą niż 1000 W.

Jestem tu nowy ale przejrzałem trochę wątków i wiedzę, że lucynka44 kompletuje cały sprzęt ogrodowy z firmy alko  Alko jest mocno reklamowany a często urządzenia są nie warte swojej ceny.
 Alko jest mocno reklamowany a często urządzenia są nie warte swojej ceny.

Alko jest mocno reklamowany a często urządzenia są nie warte swojej ceny.
 Alko jest mocno reklamowany a często urządzenia są nie warte swojej ceny.- 
				DomenaAgencja
- Początkujący 
- Kontakt:
To co wybrać, ponieważ mam ten sam problem?

Ze swojej strony śmiało mogę Ci polecić kosiarkę elektryczną 1400W 34cm Tryton cały sezon chodzi jak z nut, ostatnio byłem zapracowany i nie miałem czasu na działce kosić i bez zająknięcia z 3-tygodniową trawą sobie poradziła

Polecam kosiarkę Grizzly ERM 1434G. Lepiej dołożyć i kupić elektryka z większą mocą silnika 

Polecam kosiarkę Grizzly ERM 1434G. Lepiej dołożyć i kupić elektryka z większą mocą silnika 

- 
				nasos-beton
- Początkujący 
- Kontakt:
Co wy na to? 
Ja +

Ja +
- 
				CebuleKwiatowe
- Aktywny 
Moc 1400W będzie odpowiednia jeżeli nie mamy zbyt dużej powierzchni do koszenia bo im więcej tym w zasadzie bardziej opłaca się zainwestować w kosiarkę spalinową z napędem.

Nie kupuj tego, nie opłaca się. Słabe, szybko padnie, a wystarczy że dołożysz stówkę i masz juz porządengo Boscha - tutaj mają akurat promocje, mój znajomy u nich zamówił. Możesz się tam trochę rozejrzeć, ale jakbym miał Ci coś polecić to ta jest solidna Kosiarka elektryczna Bosch ARM 32

@Idawicki czy mógłbyś uargumentować dlaczego wg Ciebie 1400W jest słabe? Tym bardziej że w zamian proponujesz kosiarkę 1200W?  Naprawdę bardzo rzadko opłaca się kupować kosiarki 2000W czy więcej
 Naprawdę bardzo rzadko opłaca się kupować kosiarki 2000W czy więcej

Naprawdę bardzo rzadko opłaca się kupować kosiarki 2000W czy więcej
 Naprawdę bardzo rzadko opłaca się kupować kosiarki 2000W czy więcejRe: Kosiarka elektryczna
Np tym że słyszałem same złe opinię od znajmoych, którzy na forach wyczytali, ze to super sprzęt, kupili i mają problemy. Sam nie używałem, mam boscha i to polecam. Ale skoro każdy zachwala dziwną markę tryton a ja znam od osób niewirtualnych złe opinię to wierzę bardziej im 

Zawsze można trafić na pojedynczą sztukę w dobrej serii to fakt. Ja kupując trytona też miałem obawy bo wcześniej o firmie nie słyszałem ale na szczęście nie mam żadnych problemów z nią. Zresztą, jak gdzieś będziesz miał okazję obejrzeć jakiś egzemplarz w sklepie to sam zobacz jakie są parametry i jakość wykonania, to najlepsza metoda 

- 
				CebuleKwiatowe
- Aktywny 
Minęło już trochę czasu więc jeżeli wątek jest w dalszym ciągu aktualny to daj znać na jaki model kosiarki ostatecznie się zdecydowałeś,tak nawet z czystej ciekawości. Czekamy na Twoją odpowiedź.

Jeśli chodzi o firmę, to wybieraj tylko Husqvarna.