System nawadniania
Moderator: wika001
Re: system nawadniania
Ja do trwaników polecam te systemy nawadniania - http://www.hortis.pl/index.php?tyt=Syst ... adniania/2 Bardzo przydają się, jak chcemy mieć mniej pracy i bardziej starannie nawodnione nasze uprawy, czy trawniki. Montaż nie jest wcale bardzo skomplikowany.
Ja mogę polecić tą firmę: http://www.perrot.pl/ nawadnianie ogrodu działa bez zarzutu od kilku lat.
-
bogus123
Ja polecam system nawadniający tej firmy. Bardzo szybki montaż, działa jak na razie bez zarzutu.
podłaczyc sterownik to banalna sprawa. Jest tyle firm w kraju tam gdzie kupił Pan sterownik to też nawet przez tel. by doradzili. Znana firma dosyć z Marek nawet tutaj się udziela. HubiK też by Panu doradzili.
http://ogrody-radom.info/nawadnianie-ogrodow-warszawa/ Ta firma sama dobierze najlepszy system nawadniający. Mierzą najpierw wszelakie parametry: rodzaj gleby, nawodnienie.
http://ogrody-radom.info/nawadnianie-ogrodow-warszawa/ Ta firma sama dobierze najlepszy system nawadniający. Mierzą najpierw wszelakie parametry: rodzaj gleby, nawodnienie.
-
Agnieszka2014
- Początkujący

Ja mogę polecić firmę www.alteon.pl
Sama nie robiłam bo jeszcze nie mam ogrodu.
)
Pokazywali mi swoje realizację stąd moja rekomendacja
Preferują podobno woj. Lubelskie
Pozdrawiam ciepło
Sama nie robiłam bo jeszcze nie mam ogrodu.
Pokazywali mi swoje realizację stąd moja rekomendacja
Preferują podobno woj. Lubelskie
Pozdrawiam ciepło
Ja tez robiłem sam system nawadniania na bazie elementów Huntera zamówionych w internecie. Do zamówienia firma dołączyła mi projekt rozmieszczenia. Było sporo kopania i to w sumie było najbardziej pracochłonne. Samo łączenie elementów było już dosyć proste. Do tego z szamba zrobiłem zbiornik na deszczówkę. Kupiłem pompę zewnetrzną i wszystko pięknie mi śmiga. Na razie nie instalowałem automatyki bo ręcznie odkręcić dwa zawory to żaden problem. W przyszłości być może dam sterownik bo najlepiej podlewać wcześnie rano a nie każdemu chce się tak wstać 
Oprócz ogrodowej pasji ekscytuje się co roku polowaniem na wczasy last minut bo to moja praca.
Ja tez robiłem sam system nawadniania na bazie elementów Huntera zamówionych w internecie. Do zamówienia firma dołączyła mi projekt rozmieszczenia. Było sporo kopania i to w sumie było najbardziej pracochłonne. Samo łączenie elementów było już dosyć proste. Do tego z szamba zrobiłem zbiornik na deszczówkę. Kupiłem pompę zewnetrzną i wszystko pięknie mi śmiga. Na razie nie instalowałem automatyki bo ręcznie odkręcić dwa zawory to żaden problem. W przyszłości być może dam sterownik bo najlepiej podlewać wcześnie rano a nie każdemu chce się tak wstać 
Oprócz ogrodowej pasji ekscytuje się co roku polowaniem na wczasy last minut bo to moja praca.
Mnie automatycznie nawadnianie zakładała firma, która specjalizuje się w systemach nawadniania w Poznaniu. System sprawdza się doskonale, działa już drugi rok.
-
greenea
- Początkujący

- Kontakt:
Firma Greenea zajmuje się profesjonalnym wykonawstwem automatycznych instalacji nawadniających w promieniu do 200km od Gorzowa Wielkopolskiego. Oferujemy bezpłatną wycenę w oparciu o projekt ogrodu lub wymiary działki zdjęte przez naszego konsultanta .
a ja chciałbym zapytać skąd zamawialiście elementy systemu? natknąłem się w necie na tą firmę - Tanake i zastanawiam się czy warto od nich zamówić. i czy ewentualnie można to wszystko samemu zmontować w jedną całość?
przejrzyj sobie ofertę paru firm i wybierz coś konkretnego, dla mnie okazało się to najbardziej trafnym rozwiązaniem, całkiem sensowną ,jak dla mnie, ofertę mieli w phu adviser jednak dużo zależy tez od tego ile chcesz na to przeznaczyć, więc ciężko mi podać jakieś konkrety