projektant ogrodów warszawa
Moderator: wika001
Re: projektant ogrodów warszawa
Firma zajmująca się usługami z zakresu projektowania i zakładania ogrodów na terenie Warszawy - -www.sawoj.pl
Najlepiej się kierować opiniami znajomych, ja mogę polecić Gordo Studio z Warszawy, robili ogród u sąsiada. Zazdroszczę.
ja polecam firmę zielonestudio.pl
są to architekci krajobrazu,komputerowo mogą nam dobrać roślinki,wszystko pokazać.Sama nie korzystałam z ich usług,ale doradzali oni u moich znajomych w sprawie doboru roslin,sprawiali miłe i profesjonalne wrażenie.
są to architekci krajobrazu,komputerowo mogą nam dobrać roślinki,wszystko pokazać.Sama nie korzystałam z ich usług,ale doradzali oni u moich znajomych w sprawie doboru roslin,sprawiali miłe i profesjonalne wrażenie.
ja polecam firmę zielonestudio.pl
-
jolkajolantakram
- Początkujący

Sam projekt to nie wszystko, niestety nawet najlepszy można za przeproszeniem schrzanić, jak za wykonanie zabiorą się ludzie bez pojęcia. Dlatego jeśli samemu nie ma się pasji do zabawy w ogrodnika, to lepiej oddać wszystko w ręce jednej, sprawdzonej firmy. Zdania mogą być różne, ale ja tak zrobiłam i to była jedna z najlepszych decyzji w całym procesie zagospodarowywania mojej działki
Zgłosiłam się do centrumzakladaniaogrodow.pl , gdzie nie tylko zaprojektowano według moich wskazówek, ale też precyzyjnie wykonano mój projekt. Współpraca z Panem Szymonem Bazylukiem układała się od początku pomyślnie, na koniec jeszcze miło zaskoczyłam się cenowo. Ogród na wiosnę cieszy oczy aż miło! 
-
Scherbel35
- Początkujący

- Kontakt:
Projekt ogrodu to według mnie indywidualna rzecz i za każdym razem i skonsultujesz coś z projektantem to możesz nanieść poprawki. Z Wa-wy nic nie kojarzę, ale znam z Poznania, więc mogę opinię na temat projektantów z Poznania wystawić. Pozdrawiam
tu jest dobra firma od ogrodów http://alubud.pl/ widziałem kiedyś ich realizację co jakiś czas coś dodają na stronke
tu jest dobra firma od ogrodów http://alubud.pl/ widziałem kiedyś ich realizację co jakiś czas coś dodają na stronke
-
jurekrakoczy
- Początkujący

- Kontakt:
Jednak trochę tych firm w Warszawie jest.
-
jurekrakoczy
- Początkujący

- Kontakt:
Jednak trochę tych firm w Warszawie jest.
Witam!
Uważam osobiście,,że każdy kto chce mieć dobrze zaprojektowany ogród powinien zrobić projekt.Ja zleciłam taki projekt firmie [url] www.mgprojekt.com.pl/blog/wymarzony-ogrod-czesc-1].Jestem bardzo zadowolona.Każdy kawałek ogrodu jest bardzo precyzyjne zaprojektowany .Po pracy wspaniale się w nim relaksuję.Polecam!!!
Uważam osobiście,,że każdy kto chce mieć dobrze zaprojektowany ogród powinien zrobić projekt.Ja zleciłam taki projekt firmie [url] www.mgprojekt.com.pl/blog/wymarzony-ogrod-czesc-1].Jestem bardzo zadowolona.Każdy kawałek ogrodu jest bardzo precyzyjne zaprojektowany .Po pracy wspaniale się w nim relaksuję.Polecam!!!
Dobry projekt ogrodu to już połowa sukcesu, ale najważniejsze jest to, co potem – czyli jego realizacja i znalezienie odpowiedzialnej ekipy. Najlepiej mieć już jakiś dokładny koncept swojego ogrodu niż ślepo powierzać wszystko architektowi
Mój ogród zaprojektowała ekipa wogrodzie.pl, jestem z nich bardzo zadowolona, bo liczyli się z moim zdaniem i uwzględniali każdą uwagę. Dlatego też efekt przerósł moje oczekiwania na plus