Ścieżki ogrodowe - 35 pomysłów
Moderator: wika001
Ścieżki ogrodowe muszą nas wieść do celu, choć niekoniecznie prosto. Ich kształt i forma są ozdobą ogrodu, a ich... Ścieżki ogrodowe - 35 pomysłów >>

Redakcja

bardzo fajne pomysły. podoba mi sie zdjęcie z luźno położonymi na trawie płytami. podobny pomysł jest na stronie Bruk_betu z wykorzystaniem płyt z kamienia ciosanego.

- 
				Slawomir Gorniak
- Początkujący 
Re: Ścieżki ogrodowe - 35 pomysłów
To popatrz na strony tego typu  nexterio.pl na pewno znajdziesz tam dla siebie ciekawe rozwiązanie które od razu wpadnie Ci w oko .

Antek, trochę na za bogato   Dla mnie najważniejszą ozdobą ogrodu są rośliny. Nie mówię, że ścieżki są złe, po prostu taka pstrokacizna do mnie nie przemawia
  Dla mnie najważniejszą ozdobą ogrodu są rośliny. Nie mówię, że ścieżki są złe, po prostu taka pstrokacizna do mnie nie przemawia  

Dla mnie najważniejszą ozdobą ogrodu są rośliny. Nie mówię, że ścieżki są złe, po prostu taka pstrokacizna do mnie nie przemawia
Prostota zawsze wygląda najefektywniej 

Wolę określenie minimalizmAnti pisze:Prostota zawsze wygląda najefektywniej
 Ale masz, Anti, rację
 Ale masz, Anti, rację 
Scieżkę ogrodową można również wykonac stosując formę do betonu - ścieżka ogrodowa kocie łby.
Formę można kupić na http://www.hormusend.pl

Formę można kupić na http://www.hormusend.pl
Także cenię sobie minimalizm i prostotę. Wolę żeby to pięknie zadbana trawa i kwiaty były ozdobą ogrodu.

- 
				alekxandra
- Początkujący 
Ścieżki ogrodowe. Zdjęcia pomysłów na ścieżki w ogrodzie
Ja najbardziej lubię proste drogi, ale to też kwestia gustu. jak dla mnie niektóre zajmują za dużo miejsca i do tego za bardzo rzucają się w oczy. sama mam u siebie prostą drogą oddzieloną od trawnika obrzeżami trawnikowymi geoproduct i sprawdza się świetnie- wygląda prosto i naturalnie