Grill ogrodowy
Moderator: wika001
Re: grill ogrodowy
Oczywiście grile kamienne mają swój urok, ale ja jestem za grilamii typu amerykańskiego. schowasz go do szopy czy kantorku i nie zajmuje miejsca dla dzieci na zabawę. Co innego jeśli masz pokaźny ogród to wtedy taki grill kamienny czy murowany ma swoje zalety estetyczne.
Ja mam grilla z łupka szarogłazowego, naturalny kamień jednak robi duże wrażenie w ogrodzie. Z tego samego kamienia zrobiłam też ścieżkę i murek co stanowi spójną całość. Sąsiadom się bardzo podoba. Nam też 
Patrycja W.
Dostałem w prezencie od żony grilla z http://polgrill.pl/. jestem z niego bardzo zadowolony. Super jakość i wykonanie. Praktycznie każdy wieczór w lecie spędzałem z rodziną albo ze znajomymi przy grillu w ogrodzie. Chyba najlepszy sprzęt jaki miałem dotychczas.
Ma być ogień na każdym biegu bo będziesz jeździć dieslem!
-
Wirusss_21
- Początkujący

ooo bardzo fane pomysły! dzieki
-
radekmiz22
- Początkujący

- Kontakt:
Widziałem, że u mojego wujka, że zrobił taki grill z kamieni po kopaniu studni, jeszcze sprzed kilkudziesięciu lat, naprawdę nieźle to się przyjeło
Lata lecą!
-
niecierpica
Grill z kamienia jest naprawdę piękny, ale rzeczywiście sprawdza się tylko w sytuacji, gdy ktoś ma duży ogród. Ja niestety korzystam z przenośnego grilla, ale też jestem zadowolona 
Kamienne grille są bezsprzecznie najbardziej efektowne ze wszystkich. Niestety ich koszt jest duży
Witam,
grill z kamienia to dobra sprawa, jeśli ktoś ma duży ogród. Ja szukałem czegoś dla siebie pośród zwykłych stalowych, przenośnych grillów. I natknąłem się na sklep www.twojpasaz.pl kupiłem sobie akurat grill kominkowy z paleniskiem, bo świetnie nadaje się również na taras. Nie mam miejsca na altankę, a bez altanki grill z kamienia nie przejdzie. A ten kominkowy naprawdę w niezłej cenie, za niecałe 500 zł i jestem mega zadowolony.
grill z kamienia to dobra sprawa, jeśli ktoś ma duży ogród. Ja szukałem czegoś dla siebie pośród zwykłych stalowych, przenośnych grillów. I natknąłem się na sklep www.twojpasaz.pl kupiłem sobie akurat grill kominkowy z paleniskiem, bo świetnie nadaje się również na taras. Nie mam miejsca na altankę, a bez altanki grill z kamienia nie przejdzie. A ten kominkowy naprawdę w niezłej cenie, za niecałe 500 zł i jestem mega zadowolony.
Ja również jestem zdania,że kamienny grill to super sprawa,ale stwierdzenie,że jest on drogi zadziwia mnie-ja swojego kamieniaka postawiłem za niecałe 200 zł,więc jak możecie to powiedzcie na czym opieracie swoje stwierdzenia 
Jak już zaczniecie się bawić w grillowanie to polecam poczytać porady grillowe
bardzo fajnie napisane jak robić nie tylko karkówkę na grillu ale tez ryby albo warzywa:)
bardzo fajnie napisane jak robić nie tylko karkówkę na grillu ale tez ryby albo warzywa:)
Profesjonalny grill to podstawa dobrych imprez w sezonie
na tej stronie http://domogrod24.pl/ mają fajne. Osobiście mam gazówkę, ale marzy mi się taki kamienny, jak opisujecie. Taki hand made totalnie. No ale może kiedyś
na razie cieszę się tym co mam. Pozdrawiam
[/url]
na tej stronie http://domogrod24.pl/ mają fajne. Osobiście mam gazówkę, ale marzy mi się taki kamienny, jak opisujecie. Taki hand made totalnie. No ale może kiedyś
[/url]
[/url]
O nie grill Gazowy to profanacja sztuki grillowania:D. nie wiem jaki to ma sens.
Niedługo Broil King organizuje jakąś kulinarno-grillową potyczkę w formie konkursu, ciekawe co z tego będzie może być fajnie:)
Niedługo Broil King organizuje jakąś kulinarno-grillową potyczkę w formie konkursu, ciekawe co z tego będzie może być fajnie:)
-
Agnieszka2014
- Początkujący

zgadzam się, że ze gazówka to profonacja!
)
ja moge polecić firmę www.alteon.pl .
Współpracują z gościem takim włąsnie hand made total
ja narazie wykosztowałam się na meble na taras, także pewnie dopiero za rok.
Ale Pan Paweł ze sprzedaży polecał mi bo sam ma w domu i nie moze doczekac się majówki
))
ja moge polecić firmę www.alteon.pl .
Współpracują z gościem takim włąsnie hand made total
ja narazie wykosztowałam się na meble na taras, także pewnie dopiero za rok.
Ale Pan Paweł ze sprzedaży polecał mi bo sam ma w domu i nie moze doczekac się majówki