Wiertarka
Moderator: wika001
-
- Początkujący
Wiertarka
Mam pytanie, potrzebuje dobrego sprzętu, chodzi mi o wkrętarki. Znajomy polecił mi mi Metabo. Ale nie wiem czy moc zasilania, jest za mało, potrzebuje ją do majsterkowania w ogrodzie.
Czy wy też ja równiez polecacie?
Czy wy też ja równiez polecacie?
Re: Wiertarka
To w końcu wiertarka czy wkrętarka?:) bo tytuł i treść posta jest inna
Ale lepiej już by było wydać raz a porządnie na dobrej jakości wiertarko-wkrętarkę od np. makity.

Nadal szukasz wiertarki? W gazetce promocyjnej nexterio widziałem sporo wiertarek i innych narzędzi. Ja osobiście rozglądam się za siekierą do drewna:)
Na wiertarkę należy wydać dużo więcej pieniędzy.
-
- Zainteresowany
Owszem, wiertarka 20 złotych nie kosztuje. Ale wcale jakoś wybitnie dużo na to nie trzeba wydawać. Najlepszym przykładem jest wiertarka makita wiertarka udarowa hp1640 680.
Akurat ja bym polecała te wiertarko-wkrętarki Celma. Sama muszę jedną zamówić, bo gdy się przeprowadzaliśmy, to część sprzętu gdzieś nam się zapodziała. A mój mąż będzie przeprowadzał mały remont i przydadzą się różne narzędzia. Tej firmy mamy sprawdzone produkty i naprawdę warto je kupić. Jest to polski profesjonalny i moim zdaniem najlepszy producent elektronarzędzi.
-
- Początkujący
Ja ostatnio kupiłem wiertarkę i jestem z niej niesamowicie zadowolony.Moim zdaniem nigdzie lepszej wiertarki bym nie kupił.
https://odpustowe.pl/
https://odpustowe.pl/
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2019, 12:55 przez Stanislaw33w, łącznie zmieniany 1 raz.
Teraz, na wiosnę w marketach czesto są promocje na elektronarzędzia, tanio można się obkupić
Pochwale się
, na promocji wyrwałem wiertarko-wkretarkę dwubiegową za naprawdę małe pieniądze, może nie markowa, tylko marketowa ale żal było nie wziąść, a bardzo mi sie przyda, bo moja stara wkretarka juz ledwo zipi, bateria siada. a tutaj w cenie nowego akumulatora mam całą wkrętarkę i jeszcze mocniejszą.