Kosze do segregacji
Moderator: wika001
-
janetszanel19
- Początkujący

- Kontakt:
Re: Kosze do segregacji
Całkiem fajne. a sklep kojarzę, kiedyś kupowałam tam stoliczek itp. więc spokojnie możesz brać! 
Kosz jest świetny, moi rodzice go mają, do środka zmieścisz duże worki 120 l. W przeliczeniu to wychodzi znacznie taniej niż plastikowe, które oferowano im w urzędzie, po 150 zł za sztukę, a do tego wygląda naprawdę dobrze i tak, jak mówisz, nie psuje aranżacji ogrodu.
-
manga_tanga
- Początkujący

- Kontakt:
Kosz jest faktycznie ładny, tylko czy trudny w utrzymaniu? Wiecie jak o niego dbać? Jak myć?
Solidne worki na śmieci znajdziecie na pjmworki.pl. Firma naprawdę oferuje wysokiej jakości worki w atrakcyjnej cenie. Sprawdźcie.
- andrzejkwiatek
- Zainteresowany

Przyda się taki kosz na nowe ustawy śmieciowe.
W ikea są takie kosze. I to w całkiem dobrych cenach.
Też muszę kupić nowy, zajrzę do IKEA
sam muszę takie kosze zakupić ;d
-
FabrykaTarasow_pl
- Początkujący

Wystarczy poszukać w dobrych sklepach internetowych i na pewno znajdziemy takie kosze do segregacji odpadów, ja zwracam uwagę na dwie rzeczy podczas zakupu: na jakość użytych materiałów oraz na pojemność. Dobrze jeżeli kosz ma pojemny litraż.
Ważna też jest jakość wykonania aby nie zniszczyły się zbyt szybko, litraż również ważny no ale to bez problemu można wybrać.
One są bardzo drogie.
-
WyrobyKamienne
- Początkujący

Może i tego typu kosze nie należą do najtańszych, ale w zamian za to znakomicie spełniają swoje zadanie i myślę że podczas zakupu powinniśmy głównie skupić się na ich jakości wykonania, tak aby były trwałe i solidne.
Ale też bardzo funkcjonalne. Dlatego myślę, że opłaca się je zamawiać.mebmiar pisze:One są bardzo drogie.