Nie wiem czy tylko mnie ale mam problem z wejściem na skrzynkę pocztową. Po kliknięciu na "odebrane" aby sprawdzić nowe maile przenosi mnie na stronę forum, tak samo nie mogę wejśc do skrzynki klikając na "nie masz nowych wiadomości" - też wskakuję na stronę główną forum.
Można by to jakoś naprawić??
Nie działa skrzynak pocztowa
Moderator: wika001
-
Administrator
- Kontakt:
Re: Nie działa skrzynak pocztowa
Witam,
sprawdziliśmy całą skrzynkę wiadomości które wysyłane są przez forum (PW) i nie zaobserwowaliśmy jednak żadnych nieprawidłowości, prosimy o sprawdzenie czy problem występuje nadal?
sprawdziliśmy całą skrzynkę wiadomości które wysyłane są przez forum (PW) i nie zaobserwowaliśmy jednak żadnych nieprawidłowości, prosimy o sprawdzenie czy problem występuje nadal?
-
heaven3210
- Początkujący

- Kontakt:
U mnie ten sam problem
Prowadzę szkolenia z BHP z zakresu wypadków w pracy oraz zagrożeń pożarowych i wybuchowych oraz ochrona ppoż. Ponadto firma zajmuje się analizą i oceną ryzyka zawodowego
-
heaven3210
- Początkujący

- Kontakt:
U mnie ten sam problem
Prowadzę szkolenia z BHP z zakresu wypadków w pracy oraz zagrożeń pożarowych i wybuchowych oraz ochrona ppoż. Ponadto firma zajmuje się analizą i oceną ryzyka zawodowego
Wiatm dlaczego nie mogę wejść w skrzynkę odbiorczą
- Enerbau Tanie Grzanie
- Początkujący

- Kontakt:
To Forum nieraz tak ma 
Ogrzewanie na podczerwień - tanio, ekologicznie, zdrowo i komfortowo. Doradzamy, wyceniamy i montujemy ogrzewanie na terenie całej Polski.