Goji czyli kolcowój chiński
Moderator: wika001
Goji czyli kolcowój chiński
Jagody goji to tybetańskie owoce witalności i długowieczności. Można je mieć
z własnego ogrodu Goji czyli kolcowój chiński >>
z własnego ogrodu Goji czyli kolcowój chiński >>
Redakcja
-
grazyna170853
- Początkujący

Re: Goji czyli kolcowój chiński
Witam, Wspaniały artykuł o tych zdrowych owocach przeczytałam w styczniowym numerze "działkowca", a później było jeszcze uzupełnienie w wydaniu czerwcowym. Jeszcze nie zdecydowałam się na uprawianie tej rośliny, może na jesieni
Na razie kupiłam sobie w ich sklepie internetowym owoce jagód goji i nie powiem zajadam się nimi 
Re: Goji czyli kolcowój chiński
O ile mi wiadomo kolcowój chiński może kwitnąć a zarazem owocować dopiero w piątym roku wegetacji.
Podeślij jakieś foty a powiem Ci czy to co kupiłaś to kolcowój chiński.
U mnie zadoniczkowanych jest obecnie ok 250 sadzonek a około 1000 mam do posadzenia ... ale poczekam aż upały zelżeją.
Pozdrawiam
Brysiak
Podeślij jakieś foty a powiem Ci czy to co kupiłaś to kolcowój chiński.
U mnie zadoniczkowanych jest obecnie ok 250 sadzonek a około 1000 mam do posadzenia ... ale poczekam aż upały zelżeją.
Pozdrawiam
Brysiak
Chętnie nawiążę współpracę z osobami posiadającymi nieużytki pod plantację kolcowoju chińskiego ... oferuję do kilku tysięcy sadzonek + doradztwo, ekologiczne opryski , stałą współpracę i zbyt na owoce. Chętnych do spółki zapraszam do kontaktu: brysiak@interia.pl - chętnie odpowiem na Państwa pytanie związane z uprawą tej rośliny.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Poszukuję potencjalnego wspólnika z ziemią mogę być nieużytki pod pionierską w Europie plantację jagód goji.
Pisać na brysiak@interia.pl
Pisać na brysiak@interia.pl
-
suplementybio
- Początkujący

Ja polecam sok z jagód goji. Więcej informacji tutaj - https://www.suplementybio.pl/sok-z-jagod-goji