O, widzę następnego mężczyznę, który uważa, że grillowanie jest męskim zajęciem. Zastanawiam sie dlaczego tak myślicie?Przemek pisze:Jędraś .... ciekawie napisane :)
Grill moim zdaniem to jednak zajęcie dla panów
wzbudza on dobre skojarzenia
Czy grillowanie to zajęcie tylko dla panów?
Moderator: wika001
Re: Czy grillowanie to zajęcie tylko dla panów?
Jeżeli chodzi o Panie to myślę że jak najbardziej powinny grillować, pozostaje tylko pytanie co z tego wyjdzie i czy będzie zjadliwe.
A Ty grillowałaś już kiedyś? Chodzi mi też o rozpalanie grilla, bo właśnie Panowie uważają, że tego nie potrafimy.. Czy zgadzacie sie z tym?aniaiania pisze:Jeżeli chodzi o Panie to myślę że jak najbardziej powinny grillować, pozostaje tylko pytanie co z tego wyjdzie i czy będzie zjadliwe.
Równouprawnienie jest podobno w tym kraju, mowa o parytetach, więc szanowne panie do dzieła i grillować ile dusza zapragnie 

Jędras to może kiedyś wspólnie urządzimy sobie grilla? .. Co Ty na to? Ale ja rozpalam, żebyś o tym pamiętał..:)
Może kiedyś nadarzy się okazja, w końcu jeszcze czasy wolności i swobody, godziny policyjnej nie ma, tylko na razie A.C.T.A podpisują....ciekawe, czy będzie później można pisać o grillu, przecież to czyjś patent, a przepisy z jakiejś księgi skubnięte i chronione prawami autorskimi....to takie moje grillofiction 

Będziemy pisać o grillu, bo to nie zabronione przecież. A, że lubimy grillować to nam nic nie zrobią..:) Ja mam zamiar urządzić grilla w sobotę. Jest ktoś chętny? To zapraszam..:)
W sobotę mam co nieco do zrobienia, życzę słońca w tym dniu, bo zawsze to cieplej i radośniej. Zrób jakieś zdjęcia, albo nakręć film i pokaż światu jak to robi się zimą, a może znajdą się kolejni chętni, żeby spróbować. 

Dobry pomysł mi podsunąłeś Jędras z tymi fotkami. Oj na pewno porobię i pokażę jak to zimą się grilluje..:) A może jest tu jeszcze ktoś kto zimą grilluje? :)
Jak było? Pogoda dopisała?
Ostatnio też pomyślałem sobie o grillu zimą, pomysł podsunęły mi porozstawiane po przystankach koksowniki
, myślę, że w weekend spróbuję.

To wspaniale, że dołączysz do naszego grona. Czyli nie jestem osamotniona w grillowaniu o każdej porze roku. A może wspólnie urządzimy sobie tego grilla? :D
To wspaniale, że dołączysz do naszego grona. Czyli nie jestem osamotniona w grillowaniu o każdej porze roku. A może wspólnie urządzimy sobie tego grilla? :D
- MagdaMalaMi
- Początkujący
Nigdy się nad tym nie zastanawiałam, ale faktycznie - zawsze to faceci grillują 

Magda Mała Mi
Nie zawsze:) U nas nie tylko ja grilluję , ale nawet ja kupiłam grille ( i taki grill gazowy z http://ogrodosfera.pl/grille-gazowe i taki przenośniak mały na wyjazdy).
I mało - nikogo nie dopuszczam nawet do przewrócenia na grillu jednego połcia mięska!
Moje Ci ono!
I mało - nikogo nie dopuszczam nawet do przewrócenia na grillu jednego połcia mięska!
Moje Ci ono!

Ogrodowe tango;)