Grillowanie
Moderator: wika001
Re: grillowanie
chyba kazdy po swietach przejedzony:))a co z tym wedzonym mieskiem??,zjedzone juz?
			
			
									
						
										
						Re: grillowanie
chyba kazdy po swietach przejedzony:))a co z tym wedzonym mieskiem??,zjedzone juz?.Ja chetnie sama wysłuchałabym porad,zawsze jak cos pichcze na grillu to popeka i czesc zostaje na szuszcie
			
			
									
						
										
						Re: grillowanie
kurcze znika mi to co napisze,sama chetnie wysłuchałabym porad-podobno to mezczyzni sa najlepszymi kucharzami:)))moze ktorys podzieli sie wiedza na temat grillowania,ja niestety nie jestem w tym dobra 
			
			
									
						
										
						
Re: grillowanie
Zależy jeszcze co grilujesz, sposobów jest bardzo dużo, w zależności od kiełbasek, kurczaka, karkówki...
			
			
									
						
										
						Re: grillowanie
ja lubie chude miesko  ,karkoweczka raczej odpada.Strasznie lubie kiszke  ziemniaczana,ale zawsze mi peknie i połowa zostaje na tratce
 ,karkoweczka raczej odpada.Strasznie lubie kiszke  ziemniaczana,ale zawsze mi peknie i połowa zostaje na tratce 
			
			
									
						
										
						 ,karkoweczka raczej odpada.Strasznie lubie kiszke  ziemniaczana,ale zawsze mi peknie i połowa zostaje na tratce
 ,karkoweczka raczej odpada.Strasznie lubie kiszke  ziemniaczana,ale zawsze mi peknie i połowa zostaje na tratce 
Re: grillowanie
Odnośnie kiszki, robiłem może ze 2/3 razy w życiu ją na grillu, ale posługiwałem się przepisem z:
http://oswajamy-kuchenke-mikrofalowa.bl ... caid=6da63
Odnośnie chudego mięsa, robie tak samo (np. piers z kurczaka) - najlepiej na folii lekko posmarowanej oliwą.
			
			
									
						
										
						http://oswajamy-kuchenke-mikrofalowa.bl ... caid=6da63
Odnośnie chudego mięsa, robie tak samo (np. piers z kurczaka) - najlepiej na folii lekko posmarowanej oliwą.
Re: grillowanie
piers z kurczaka?,ale jak ja robisz,nie jest za chuda??,mnie sie rozsypuje... 
			
			
									
						
										
						
Re: grillowanie
Absolutnie nie. Najlepiej dzień przed grillowaniem wsadzić pierś do marynaty (osobiście preferuje musztardowo-miodową, przepisów jest multum w internecie), a na grillu tak jak pisalem - folia albo tacka aluminiowa, lekko skropiona oliwą. Dodatkowo można delikatnie polewać piwem pierś w trakcie grilowania. W przypadku tacki, piwo będzie spływało pod pierś, która później będzie się w nim lekko "gotować"  . W każdym bądź razie polecam
. W każdym bądź razie polecam  .
.
			
			
									
						
										
						 . W każdym bądź razie polecam
. W każdym bądź razie polecam  .
.Re: grillowanie
pewnie w Twoim wykonaniu to jest"miod w gebie"chetnie bym podpatrzyła jak to robisz...faceci to swietni kucharze,z tego co czytam to musisz byc mistrzem...
			
			
									
						
										
						Re: grillowanie
Żaden mistrz, to co wyczytam, testuje później w praktyce i jakoś tam wychodzi  . Zapraszam więc w okresie letnim na wspólne biesiadowanie
. Zapraszam więc w okresie letnim na wspólne biesiadowanie  .
.
			
			
									
						
										
						 . Zapraszam więc w okresie letnim na wspólne biesiadowanie
. Zapraszam więc w okresie letnim na wspólne biesiadowanie  .
.Re: grillowanie
nie kus bo skorzystam:))
			
			
									
						
										
						Re: grillowanie
wszystko jest do uzgodnienia 
			
			
									
						
										
						
Re: grillowanie
pewnie:)mysłałam,ze juz sie wystraszyłes  ,chetnie sie skusze na cos pysznego
 ,chetnie sie skusze na cos pysznego 
			
			
									
						
										
						 ,chetnie sie skusze na cos pysznego
 ,chetnie sie skusze na cos pysznego 
Re: grillowanie
Grill elektryczny malo dymi ale jeszczym lepszym rozwiazaniem byla poprostu zwykla patelnia do grilowania, bo takowe tez sa
			
			
									
						
										
						Re: grillowanie
Grill elektryczny malo dymi ale jeszczym lepszym rozwiazaniem byla poprostu zwykla patelnia do grilowania, bo takowe tez sa
			
			
									
						
										
						

