Strona 1 z 1

zrębki smoke it all

: 09 lut 2017, 14:52
autor: smokeitall
allegro.pl/zrebki-do-grillowania-firmy-smoke-it-all-6x-i6713247091.html

Polecam :arrow:

Re: zrębki smoke it all

: 10 lut 2017, 7:33
autor: sprcomot
A jak się do tego odniosą inni? warto?

Re: zrębki smoke it all

: 10 lut 2017, 17:17
autor: grillmen
Mam je u siebie. Umówmy się że wędzenie to to nie będzie ale na pewno wpływają na smak. Jeżeli położysz je na ruszcie będą dymiły ok 15-20 min. w zależności od temperatury . Czy warto? Zależy pewnie w głównej mierze od portfela. Jeżeli będą używane w grillu gazowym to zapach z pewnością wpłynie na zmysły gości. Nie są niezbędne ale jak robię imprezy to sam używam.
W grillach gazowych kładziemy je tylko i wyłącznie na rusztach obok potraw bo inaczej spłoną moment.

Re: zrębki smoke it all

: 20 lut 2017, 11:02
autor: smokeitall
Witajcie

jeśli korzystacie ze zrębek SmokeItAll nie potrzebujecie dodawać żadnych przypraw; żadnych marynat mokrych ani suchych. Jedynie sól i zrębki SmokeItAll.

Podczas grillowania dym ze zrębek "smoke it all" wnika w grillowane produkty nadając im wspaniały smak, tak jakby były wcześniej marynowane lub namaczane.
Np: pierś z kurczaka bez wcześniejszego żadnego przygotowania (tylko umyta i posolona) po ugrillowaniu ze zrębkami SIA jest nezwykle smaczna, soczysta i pachnąca.

Dzięki temu wiesz co jesz! Nie musisz jeść wraz z mięsem żadnych przypraw, dodatków, polepszaczy, panierek i co tam jeszcze. Grillowane przez Ciebie potrawy są smaczne a przede wszystkim zdrowe! Cieszą podniebienie całej Twojej rodziny.

Z czystym sumieniem na 100% - polecam grillowanie ze zrębkami SMOKE IT ALL.

Bo to nie tylko samo drewno, które z reguły trzeba namaczać przed grillowaniem. Smoke It All to wiórki z drzewa bukowego wraz z suszonymi owocami i warzywami:
- jałowiec
- szyszki jałowca
- cebula
- rozmaryn
- czosnek
- przyprawy korzenne

Zrębek Smoke It All nie trzeba namaczać, po prostu kładziesz tackę obok grillowanych potraw .. i już. :D